Altijd al veel verbeeldingskracht

Als kind van vier had ik een klein hondje, een witte poedel. Niet een echte poedel, maar eentje in mijn verbeelding. Toen we een keer met de auto weg gingen vroeg ik nog aan mijn vader of hij even wilde wachten tot mijn hondje ook in de auto zat. Een begripvolle blik van mijn vader met een grijns op zijn gezicht en een moeder die stiekem achter haar hand lachte... ik weet het nog. 

Mijn verbeeldingskracht speelt een krachtige rol in mijn leven. Het stelt me in staat om kennis toe te passen, linken te leggen waar anderen die nog niet zien en creatief te zijn. Het is onlosmakelijk verweven met mijn ratio, mijn gevoel en emoties. Het is niet altijd even gemakkelijk om het naar buiten toe te communiceren. Net zoals mijn poedel zo overduidelijk mijn hondje was toen anderen hem niet konden zien vraagt het van mij ook als volwassene verbeeldende woorden en sprekende beelden om anderen mee te nemen in mijn verhaal of visie.

Ik gebruik mijn verbeeldingskracht net zo goed in mijn persoonlijke contacten als ook in meer zakelijke context. Daarbij speelt mijn achtergrond als organisatie-adviseur een belangrijke rol. Alles bij elkaar vormen die woorden, beelden, gevoelens en emoties mijn wondere wereld waarin ik me comfortabel voel. Op deze website tref je een flits aan van mijn wondere wereld. Voel je uitgenodigd er doorheen te 'zappen'. 

 

Wil je een vraag stellen of iets kwijt of meepraten? Ik nodig je uit je reactie achter te laten onder een blog of me te mailen via info@mirswonderewereld.nl