Mir's Agora onderwijs

Mijn beide kinderen gaan naar Niekée Roermond waar innovatief onderwijs wordt gegeven. Agora-onderwijs  is een leercommunity (plein) waar men elkaar ontmoet, waar zelfkennis groeit en waar eigen kracht, passie en ongekende mogelijkheden worden ontdekt.

Hoogdravend? Nee! Het biedt een leeromgeving die kinderen motiveert en recht doet aan de verschillen tussen kinderen. Ieder kind leert op zijn of haar manier. En niet alleen de leerlingen... het geeft de leerkrachten weer de gelegenheid om vanuit hun passie kinderen te begeleiden op de ontwikkelingstocht naar volwassen worden.

En de ouders? Die krijgen niet alle ruimte voor betrokkenheid, maar maken deel uit van het netwerk van waaruit kinderen kunnen leren. En wil je meer? Ook dat kan! Mijn ervaringen, mijn vragen, mijn bedenkingen... ik publiceer ze op de website van Agora Roermond https://niekee.nl/blog/ouders-bloggen.

Vanuit mijn eigen vakgebied organisatie-advies volg ik de groei van Agora-onderwijs; er zijn wetmatigheden en wijsheden die ook hier kunnen helpen het succes van Agora-onderwijs te vergroten.

Wil je meer weten over Agora-onderwijs? Kijk op: https://www.verenigingagoraonderwijs.nl